DM LAG 2017/2018

 

 

Det är dags för klubbarna att anmäla kvalheat till säsongens DM Lag!

 

Visste du att vårt distrikt (ÖMBF)

·       … under flera år haft störst deltagarantal i landet i DM lag,

·       … har haft minst ett lag i SM-final varje år sedan 2005 och att Svenska Mästarna vid fyra av dessa tillfällen kommit från vårt distrikt?

 

En förutsättning för att många lag ska kunna ta sig vidare till nästa etapp är ett så stort deltagande som möjligt i det grundläggande kvalet; det som spelas på hemmaplan – på din egen klubb, i grannklubben eller i samverkan mellan två eller flera klubbar. Ju fler som ställer upp i ert kvalheat, desto fler får ni vidare till DM Semifinal och distriktet som helhet till SM fram på vårkanten 2018.

ATT ARRANGERA KVALHEAT, ANMÄLAN M M

Den enskilda klubben – eller klubbar i samverkan – anmäler kvalheat till ÖMBF (se Information nedan). Arrangör av sådant kvalheat står själva för informationsflödet till sina spelare och tar upp anmälningar till sitt heat. I dokumentet Tävlingsbestämmelser för Distriktsmästerskap 2017/2018, som finns på ÖMBF hemsida i menyn Bestämmelser, finns detaljerad information om tävlingsupplägg, startavgifter m m.

START- OCH BORDSAVGIFTER

Startavgiften är 600 kr/lag. Därutöver kan tillkomma bordsavgift på den klubb spelet bedrivs och i semifinal/final.

NYKOMLINGEN

Som lite extra grädde på moset i satsningen att få fler lag att ställa upp, sponsrar ÖMBF startavgiften för nya lag, den s k Nykomlingen. För att räknas som Nykomling måste båda dessa kriterier uppfyllas för laget:

 

KONTAKTPERSONER FÖR FRÅGOR INOM ÖMBF

Frågor:          Lars Lundqvist, 070-219 85 13, e-post: lasse_lundqvist@spray.se
                      Carl Ragnarsson, 070-678 28 90, e-post: cmdrcalle@gmail.com